Personvernerklæring for Nakkeforbundet FLI

Hos Nakkeforbundet, tilgjengelig fra nakkeforbundet.no, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personverndokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Nakkeforbundet og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettsiden vår med hensyn til informasjonen som de deler og/eller samler inn i Nakkeforbundet. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn
Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort klart for deg på det tidspunktet vi ber deg oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedleggene du sender oss, og all annen informasjon du måtte velge å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om din kontaktinformasjon, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din
Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, inkludert for å:

 • Tilby, drifte og vedlikeholde nettstedet vårt
 • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
 • Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
 • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
 • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål
 • Sender deg e-poster
 • Finne og forhindre svindel
 • Loggfiler
Nakkeforbundet følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons
Som alle andre nettsider bruker Nakkeforbundet “informasjonskapsler”. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Tredjeparts retningslinjer for personvern
Nakkeforbundets personvernerklæring gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettlesernes respektive nettsteder.

GDPR databeskyttelsesrettigheter

Vi vil gjerne sørge for at du er fullstendig klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

 • Rett til innsyn – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve en liten avgift for denne tjenesten.
 • Retten til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener er ufullstendig.
 • Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.
 • Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.
 • Rett til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.
 • Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Mindreårige informasjon

En annen del av prioriteringen vår er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktivitet.

Nakkeforbundet samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre registre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Derfor anbefaler vi deg å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Hvis du har spørsmål eller forslag om vår personvernerklæring, ikke nøl med å kontakte oss.

Kontakt oss via e-post