Nakkeforbundet ønsker velkommen til årsmøte

Program for dagen:

14.00   Foredraget «Kroniker» med Anna Fryxelius:

I Norge antas det at en av fire personer lever med en alvorlig kronisk lidelse. Mange havner utenfor arbeidslivet. Anna var en av dem. Som 20-åring fikk hu diagnosen leddgikt, og to bilulykker i årene etter ga henne knust rygg og whiplash. Hun endte opp fullstendig invalidisert, ufør og trygdet, men var allikevel overbevist om at hun kunne bli frisk! Dette er innledningen til en bok med samme overskrift og det å bruke livet til å gjøre noe bra ut av en tung start på livet Gled dere til ett fyrverkeri av ei dame. 

Anna vil fortelle pasienthistorien sin for å snakke om «kronikerfella» – og opplevelsen av å bli fanget i kronisk smerte som ingen rundt oss kan se eller forstå.

Temaer hun kommer inn på er forskjellen på å få «riktig» og «feil» diagnose i det norske helsevesenet, misforståelser rundt usynlig sykdom og funksjonshemming.

Andre del vil være en mere konkret kursdel, der hun vil gi oss verktøy for smertemestring og energiøkonomisering. Hvordan kan man selv som pasient organisere innsatsen med egen helse og behandling for å få best mulig livskvalitet: «trafikklysmodellen»

Hun er en energisk dame som brenner for viktige «Kampsaker» som brukermedvirkning, politisk påvirkning og litt sinna pasient-historier og som forhåpentlig kan motivere oss til å fortsette innsatsen for Nakkeforbund.

16.00   Pause med forfriskninger

16.30   Årsmøte

20.00   Middag 

Anna Fryxelius

For de som ønsker en overnatting, tar vi en egenandel på kr 300,- pr medlem. For par i dobbeltrom er egenandel kr 500,- Ledsagere som ikke er medlem må betale full pris på kr 2.000 for fullpensjon i dobbeltrom. Ønsker dere å bestille flere overnattinger, bestilles og betales dette ved å kontakte hotellet booking. 

Påmelding er godkjent når innbetaling av egenandel er registrert til: 1508 87 83898 eller på VIPS: 91913.

Påmeldingsfrist er mandag 21 mars!!

Påmelding på e-post til post@nakkeforbundet.no,  eller på mobil til Hanne: 941 76 030

Vell møtt