Nakkeforbundet versjon 2.0

Endelig er vår nye nettside på plass. IKT-gruppa i Nakkeforbundet har lenge savnet en plattform som skal være enkel og intuitiv for oss som skal publisere innholdet på nettstedet. Og kanskje ennå viktigere er det at dere som bruker nettstedet finner dere til rette her, er komfortabel med det vi presenterer, og måten vi presenterer det. I den digitale verden hvor alt foregår i et forrykende tempo, er det utfordrende å finne en løsning som ikke går ut på dato i samme øyeblikk som vi lanserer den. Plattformen vi har landet på vil forhåpentligvis kunne overleve sittende styre, og kanskje noen flere. Vi har valgt å starte litt på nytt, og ikke ta med oss alt det «gamle» slik det har vært presentert tidligere. Vi holder i skrivende stund på å «re-designe» tidligere publikasjoner slik at de vil framstå i en «ny drakt» på dette nettstedet. Dersom du ønsker å gi oss ros eller ris, innspill til nye saker vi kan skrive om, eller tips om noe annet vi bør publisere, er vi takknemlig for å høre fra deg. Vi skal uansett gjøre vårt beste for at vår pasientgruppe skal ha et nettsted hvor det skal være greit å finne den informasjonen som søkes.

Jann Sigurd
Styremedlem og ansvarlig for digitale tjenester,