WhatsApp Bilde 2024-06-13 kl. 12.40.24_040cf3e1

I april samlet vi medlemmer til en kombinert årsmøte- og meldlemshelg på Gardermoen. Arrangementet ble streamet, slik at medlemmer hadde mulighet til å delta hjemmefra. Det ble flotte dager, med en god kombinasjon av hyggelig samhold, erfaringsutveksling og faglig påfyll.

Vi hadde to spennende foredragsholdere. Peik Erle fra Økern Fysikalske presenterte nye og innovative konsepter for opptrening av nakke- og ryggmuskulatur. Sigrid Hørven Wigers hadde et meget informativt foredrag om myofascielle årsaker til smerter, og behandling av smertenes vedlikeholdene faktorer. Vi fikk demonstrasjon av praktiske øvelser og teknikker som alle kan ha nytte av. Foredraget til Sigrid ligger tilgjengelig på vår lukkede Facebook-gruppe for medlemmer.

Å møte medlemmene i Nakkeforbundet gir motivasjon til videre arbeid, og vi ser frem til å samles igjen til høsten. Vi jobber nå med å få inn nye foredragsholdere, så hold av helgen 15.-17. november. Invitasjon kommer etter sommeren.