Nye nettsider 2024!

Dato

Endelig er de her!

Vi er begeistret over å introdusere våre splitter nye nettsider, omhyggelig utformet for å gi deg en sømløs online opplevelse! 🎉 I samarbeid med Krag Digital Marketing og Gjelsten Consulting har vi redesignet og revitalisert det digitale knutepunktet for Norges Nakke- og Kjeveforbund.

👀 Hva er nytt?
Vår fornyede nettside er ikke bare en visuell godbit, men også en brukervennlig plattform skreddersydd for dine behov. Her er en sniktitt på hva som venter deg:

📌 Brukerfokusert navigering: Å navigere gjennom ressursene og informasjonen våre har aldri vært jevnere. Med intuitive menyer og organiserte seksjoner kan du finne det du leter etter med bare noen få klikk.

📌 Informativt innhold: Fra artikler skrevet av ledende spesialister til fellesskapshistorier som gir gjenklang, innholdet vårt tar sikte på å utdanne, inspirere og koble sammen. Hold deg oppdatert med de siste fremskrittene innen nakke- og kjeve.

📌 Arrangementer og ressursbank: Hold deg orientert om kommende arrangementer, ressursbank og seminarer i regi av Nakkeforbundet. Eventkalenderen vår vil holde deg oppdatert slik at du aldri går glipp av en mulighet til å lære mer om nakke- og kjeveskader.

📌 Responsivt design: Enten du surfer på en stasjonær, nettbrett eller mobilenhet, har nettsidene våre blitt optimalisert for å gi en konsistent og hyggelig opplevelse.

🌟 En shoutout til våre partnere 🤝
Ingenting av dette hadde vært mulig uten ekspertisen og engasjementet til Krag Digital Marketing og Gjelsten Consulting. Krag Digital Marketings innovative tilnærming til webdesign og brukeropplevelse har blåst nytt liv i vår online tilstedeværelse.

Vi takker både Krag Digital Marketing og Gjelsten Consulting for deres samarbeidsånd og engasjement for å bringe vår visjon ut til alle medlemmer, pårørende og interessenter.

Flere
artikler